Erik de Baedts

Erik de Baedts, General-Director Carnegie Foundation and Treasurer of The Hague Academy of International Law

“Steven van Hoogstraten heb ik leren kennen als een man die in goed Nederlands every inch a gentleman is. Op een voorkomende manier heeft Steven mij ontvangen op het paleis, op een gulle manier ben ik van alle informatie voorzien, waarbij er desgevraagd royaal nog aanvullende tijd en moeite werd gespendeerd om nog meer achtergronden te bieden als dat nodig bleek. Zijn prettige omgangsvormen, zijn rust, zijn kennis, de goede herinneringen aan hem; Steven blijft nog lang hangen in het Vredespaleis.”

Erik de Baedts

Jeroen VervlietJeroen Vervliet, Director Peace Palace Library

“Steven van Hoogstraten will go into the history books as ‘the architect’ of the many new buildings that came into existence on the premises of the Peace Palace. During his time as the General Director of the Carnegie Foundation he contributed enormously to the creation of the Academy and Library Building and the Visitor Centre.”

Jeroen Vervliet

 

Librarian's choice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *